Hulpkok - Bistrogerechten met groenten en kruiden

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
03.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 220
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781