VDAB HULPKOK: Bistrogerechten met groenten en kruiden

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (GO! CVO EduKempen)

Praktische informatie

Periode
02.12.2024 - 20.03.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Afstandsonderwijs mogelijk
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Boomgaardstraat 60
2300 Turnhout

51.32537, 4.96336