Bistrogerechten met vis

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
09.09.2024 - 13.01.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 209
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.04841, 3.73391