Banketbakker

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Dieetproducten banketbakkerij
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Website
Cursuspagina
Opleiding
Banketbakker (CVO Creo)

Praktische informatie

Periode
04.09.2024 - 30.06.2026
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Dieetproducten banketbakkerij
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist dieetproducten banketbakkerij bereiden, verwerken, bakken, afwerken
en bewaren en verpakken op basis van een elementaire kennis van voedings- en dieetleer. Deze
module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid
waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Beekstraat 113B
8500 Kortrijk

50.817604, 3.28799