Slagerij - Eenvoudige verkoopklare gerechten

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Eenvoudige verkoopklare gerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Wild- en Gevogelteslager (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 85
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige verkoopklare gerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men groenten en fruit wassen en schoonmaken, alsook eenvoudige soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels bereiden volgens recept en deze opslaan in de koeling. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781