Bistrogerechten met groenten en kruiden

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
09.05.2024 - 12.06.2024
Lesdag
donderdag, vrijdag, zondag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Afstandsonderwijs mogelijk
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 120
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Jorezstraat 21
1070 Anderlecht

50.840377807617, 4.3312401771545