Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok
Cursus
•
Afgelopen
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 06.05.2024 - 28.06.2024
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
3550 Heusden-Zolder