Bistrogerechten met groenten en kruiden - traject Hulpkok

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Kok (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
06.05.2024 - 28.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878