Bistrogerechten met vis - traject Hulpkok

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hulpkok (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
06.05.2024 - 28.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Ja
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878