VDAB Bistrogerechten vis

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hulpkok (CVO Groeipunt (131482))

Praktische informatie

Periode
22.03.2024 - 31.05.2024
Lesdag
maandag, woensdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Koevliet 2
9240 Zele

51.06564, 4.02746