Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Groeipunt (131482))

Praktische informatie

Periode
02.02.2024 - 21.06.2024
Lesdag
vrijdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 202
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Koevliet 2
9240 Zele

51.06563949585, 4.0274600982666


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken