Bakken basis: Vet- en kookdegen
Cursus
•
Afgelopen
- Vet- en kookdegen
Praktische informatie
- Periode
- 07.02.2024 - 28.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Afstandsonderwijs mogelijk
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 170
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Vet- en kookdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau vet- en
kookdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en verpakken, rekening
houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen