Hulpkok - Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
06.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 205
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.198608398438, 4.3978099822998