Lekker en Gezond - Vis, Schaal- en Schelpdieren
Cursus
•
Afgelopen
- Bistrogerechten met vis
Praktische informatie
- Periode
- 06.02.2024 - 25.06.2024
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 184
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vis
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
3550 Heusden-Zolder