Polyvalent administratief ondersteuner

Opleidingsprofiel
CVO
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.

Opbouw en modules

Polyvalent administratief ondersteuner diagram image
  • In deze module leert men zelfstandig administratieve en logistieke taken uitvoeren ter ondersteuning van de dienst waarvoor men werkt. Efficiënt, kwaliteitsvol en zorgvuldig werken staan voorop.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    40

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert de cursist op zelfredzaamheidniveau schriftelijk en mondeling communiceren in het Engels om ook Engelstalige klanten en bezoekers op eenvoudige wijze te kunnen helpen. De standaardcommunicatie die in deze module wordt aangeleerd is beperkt en wordt gelinkt aan het specifieke takenpakket van een polyvalent administratief ondersteuner.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    80

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert de cursist op zelfredzaamheidniveau schriftelijk en mondeling communiceren in het Frans om ook Franstalige klanten en bezoekers op eenvoudige wijze te kunnen helpen. De standaardcommunicatie die in deze module wordt aangeleerd is beperkt en wordt gelinkt aan het specifieke takenpakket van een polyvalent administratief ondersteuner.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    80

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert men de basisstappen om kantoorsoftware te gebruiken en leert men vlot teksten typen. Men maakt kennis met de mogelijkheden van kantoorsoftware die vooral van toepassing is binnen een administratieve omgeving. Bij het uitvoeren van de taken ligt de nadruk op het efficiënt, kwaliteitsvol en zorgvuldig werken.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    20

    Zoek waar je dit kan volgen

Omschrijving van het opleidingsprofiel

In de opleiding Polyvalent administratief ondersteuner Volwassenenonderwijs leert men in opdracht eenvoudige (geïnformatiseerde) administratieve taken uitvoeren rekening houdend met de opdrachtvereisten teneinde de vlotte algemene werking van het bedrijf te ondersteunen. 
Thema's
Verkoop en administratie
Verkoop en administratie > Administratie
Ingericht vanaf
01.09.2020
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Lestijden
220
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden
Studiebewijs
Certificaat
Beroepskwalificatie
Ja
Diplomagerichte opleiding
Neen

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken