Verhuizer

Opleidingsprofiel
CVO
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.

Opbouw en modules

Verhuizer diagram image
  • In deze module leert men de te verhuizen goederen in- en uitpakken, demonteren/(her)monteren en bescherming aanbrengen alvorens aan de verhuisopdracht te beginnen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor kwaliteit, welzijn, veiligheid en milieu.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    60

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert men de nodige bescherming aanbrengen alvorens aan de verhuisopdracht te beginnen. Men leert goederen naar en van het voertuig brengen en de verhuiswagen laden en lossen al dan niet met behulp van een verhuislift. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor kwaliteit, welzijn, veiligheid en milieu.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    60

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert men de verhuis organiseren en controleren alsook de bijhorende administratie uitvoeren. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor kwaliteit, welzijn, veiligheid en milieu.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    60

    Zoek waar je dit kan volgen

Omschrijving van het opleidingsprofiel

In de opleiding Verhuizer Volwassenenonderwijs leert men de werkzaamheden verrichten op het gebied van goederenbehandeling (verpakking/uitpakking, montage/demontage, laden/ 
lossen van het voertuig, herinstallatie in de nieuwe ruimtes, ...) teneinde materiële goederen (meubilair, apparaten, voorwerpen, machines, ...) te verhuizen van de ene plaats naar de andere, voor rekening van een klant rekening houdend met (veiligheids)voorschriften, de vastgestelde instructies en de eisen van de klant.
Thema's
Logistiek en transport
Logistiek en transport > Logistiek
Ingericht vanaf
01.09.2016
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Lestijden
180
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden
Studiebewijs
Certificaat
Beroepskwalificatie
Ja
Diplomagerichte opleiding
Neen