Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Kok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120
Kok
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 120