Medewerker bakkerij

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker bakkerij Volwassenenonderwijs leert men (banket)bakkerijproducten in opdracht helpen te bereiden, te verwerken en degen en beslagen af te bakken, om ze volgens de voorschriften van de voedselveiligheid af te werken teneinde de gemaakte producten verkoopsklaar te maken.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker bakkerij

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
14.09.2024 18.01.2025 zaterdag voormiddag 9000 Gent 80
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
11.09.2024 15.01.2025 woensdag namiddag 9000 Gent 80
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 9000 Gent 80
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 9000 Gent 80
Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
03.02.2024 15.06.2024 zaterdag voormiddag 9000 Gent 80
Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 9000 Gent 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
27.01.2024 08.06.2024 zaterdag voormiddag 9000 Gent 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
24.01.2024 05.06.2024 woensdag namiddag 9000 Gent 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
07.09.2023 18.01.2024 donderdag avond 9000 Gent 80