Medewerker bakkerij

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker bakkerij Volwassenenonderwijs leert men

(banket)bakkerijproducten in opdracht helpen te bereiden, te verwerken en degen en beslagen af te bakken, om ze volgens de voorschriften van de voedselveiligheid af te werken teneinde de gemaakte producten verkoopsklaar te maken.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker bakkerij

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
25.01.2024 06.06.2024 donderdag namiddag 8400 Oostende 80
Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
04.09.2023 15.01.2024 maandag namiddag 8400 Oostende 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 8400 Oostende 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
22.01.2024 03.06.2024 maandag namiddag 8400 Oostende 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 8400 Oostende 80