Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men

gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Broden en harde luxe P1
Officiële naam: Broden en harde luxe
08.09.2023 10.11.2023 maandag, vrijdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 80
Gerezen bladerdeeg P2
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
14.11.2023 25.01.2024 dinsdag, donderdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 80
Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante P1+2
Officiële naam: Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
13.09.2023 24.01.2024 woensdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 80
Specialiteiten gerezen bladerdeeg P4
Officiële naam: Specialiteiten gerezen bladerdeeg
23.04.2024 18.06.2024 - - 2323 HOOGSTRATEN 40
Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen P3
Officiële naam: Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
30.01.2024 16.04.2024 dinsdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 40
Stage bakkerij Verkort P3
Officiële naam: Stage bakkerij
01.02.2024 18.04.2024 donderdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 40
Taarten op basis van gistdegen P1
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
07.09.2023 09.11.2023 dinsdag, donderdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 80
Zachte luxe P2
Officiële naam: Zachte luxe
13.11.2023 26.01.2024 maandag, vrijdag voormiddag 2323 HOOGSTRATEN 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken