Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men

gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Chocoladebewerker
Officiële naam: Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
27.01.2025 30.06.2025 maandag avond 3000 Leuven 40
Chocoladebewerker
Officiële naam: Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
09.09.2024 17.01.2025 maandag avond 3000 Leuven 40
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Zachte luxe
27.01.2025 30.06.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
27.01.2025 30.06.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Broden en harde luxe
27.01.2025 30.06.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Zachte luxe
09.09.2024 17.01.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
09.09.2024 17.01.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Medewerker bakkerij
Officiële naam: Broden en harde luxe
09.09.2024 17.01.2025 dinsdag, woensdag avond 3000 Leuven 80
Van brood tot pistolet
Officiële naam: Broden en harde luxe
11.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 3000 Leuven 80