Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men

gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
BAKKER: Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
05.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Gebak & co (Taarten obv gistdegen)
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Gebak & co (Taarten obv gistdegen)
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Gebak & co (Taarten obv gistdegen)
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Gebak & co (Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
03.02.2024 22.06.2024 zaterdag voormiddag 2300 Turnhout 80
BAKKER: Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 2300 Turnhout 80
BAKKER: Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
29.01.2025 18.06.2025 woensdag avond 2300 Turnhout 80
BENO: Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
08.09.2023 26.01.2024 vrijdag voormiddag 2300 Turnhout 80
BENO: Broden en harde luxe 1S
Officiële naam: Broden en harde luxe
06.09.2024 24.01.2025 vrijdag voormiddag 2300 Turnhout 80