Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Banketbakker
Officiële naam: Dieetproducten banketbakkerij
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
11.11.2024 03.12.2024 maandag, dinsdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
14.11.2024 13.12.2024 donderdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Dieetproducten banketbakkerij
Officiële naam: Dieetproducten banketbakkerij
13.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 1070 Anderlecht 80
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Officiële naam: Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
07.03.2024 14.05.2024 dinsdag, donderdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Officiële naam: Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
09.10.2023 26.01.2024 maandag namiddag 1070 Anderlecht 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
11.09.2024 06.12.2024 woensdag, vrijdag voormiddag 1070 Anderlecht 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
07.02.2024 28.05.2024 woensdag voormiddag 1070 Anderlecht 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
06.02.2024 11.06.2024 dinsdag avond 1070 Anderlecht 80