Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
24.01.2024 05.06.2024 woensdag namiddag 8400 Oostende 80
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 8400 Oostende 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
12.09.2024 16.01.2025 donderdag avond 8400 Oostende 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
11.09.2024 15.01.2025 woensdag avond 8400 Oostende 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
07.09.2023 18.01.2024 donderdag namiddag 8400 Oostende 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8400 Oostende 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
11.09.2024 15.01.2025 woensdag namiddag 8400 Oostende 80
Vet- en kookdegen
Officiële naam: Vet- en kookdegen
09.09.2024 20.01.2025 maandag namiddag 8400 Oostende 80