Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Banketspecialiteiten
Officiële naam: Banketspecialiteiten
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Cakes, Brownies en more
Officiële naam: Beslagen
19.09.2024 12.06.2025 donderdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Cakes, Brownies en more
Officiële naam: Beslagen
26.01.2024 07.06.2024 vrijdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Feestgebak
Officiële naam: Beslagen
07.09.2023 18.01.2024 donderdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Feestgebak
Officiële naam: Beslagen
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Knapperig gebak
Officiële naam: Bladerdeeg
06.09.2024 13.06.2025 vrijdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Specialiteiten beslagen
Officiële naam: Specialiteiten beslagen
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 80