Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag voormiddag 9240 Zele 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
31.01.2024 19.06.2024 woensdag avond 9240 Zele 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 9240 Zele 80
Vet- en kookdeeg
Officiële naam: Vet- en kookdegen
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 9240 Zele 80
Vet- en kookdeeg
Officiële naam: Vet- en kookdegen
08.09.2023 26.01.2024 vrijdag voormiddag 9240 Zele 80
Vet- en kookdeeg
Officiële naam: Vet- en kookdegen
04.09.2023 22.01.2024 maandag avond 9240 Zele 80