Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Aziatische keuken met vis
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
15.09.2025 19.01.2026 maandag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Aziatische keuken met vis
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
10.09.2025 06.05.2026 woensdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Aziatische keuken met vis
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
09.09.2025 02.06.2026 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Aziatische keuken met vlees
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
08.09.2025 15.12.2025 maandag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Dagelijkse visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
10.09.2024 03.06.2025 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
19.09.2023 21.05.2024 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Feestelijk koken met Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
24.09.2025 10.06.2026 woensdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Feestelijk koken met Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.02.2025 10.06.2025 dinsdag namiddag 3540 Herk-de-Stad 40
Feestelijk koken met Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
13.09.2024 23.05.2025 vrijdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
11.09.2025 22.01.2026 donderdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
27.01.2025 09.06.2025 maandag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
10.09.2024 20.05.2025 dinsdag avond 3540 Herk-de-Stad 80
Fijne nagerechten met Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
17.09.2025 06.05.2026 woensdag avond 3540 Herk-de-Stad 40
Fijne nagerechten met Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
17.09.2024 21.01.2025 dinsdag namiddag 3540 Herk-de-Stad 40
Gastvrije verwelkoming en serveertechnieken
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
10.09.2025 20.05.2026 woensdag namiddag 3540 Herk-de-Stad 80