Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Dagelijkse visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
09.09.2025 20.01.2026 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Dagelijkse visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
29.01.2025 04.06.2025 woensdag avond 3000 Leuven 40
Dagelijkse visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
10.09.2024 14.01.2025 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
11.09.2025 22.01.2026 donderdag avond 3000 Leuven 80
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 3000 Leuven 80
Fijne nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
12.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 3000 Leuven 80
Groenten net iets anders
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
10.09.2025 21.01.2026 woensdag avond 3000 Leuven 80
Groenten net iets anders
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
29.01.2025 11.06.2025 woensdag avond 3000 Leuven 80
Hartige vleescombinaties
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
16.09.2025 20.01.2026 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Hartige vleescombinaties
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
04.02.2025 11.06.2025 woensdag avond 3000 Leuven 40
Hartige vleescombinaties
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
17.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Hulpkok
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 80
Hulpkok
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 80
Hulpkok
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40