Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men

ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
30.01.2025 19.06.2025 donderdag voormiddag 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
19.09.2024 19.06.2025 donderdag avond 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
12.09.2024 08.05.2025 donderdag avond 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
28.01.2025 03.06.2025 dinsdag avond 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
12.09.2024 16.01.2025 donderdag voormiddag 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
10.09.2024 14.01.2025 dinsdag avond 8680 Koekelare 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
25.01.2024 06.06.2024 donderdag voormiddag 8680 Koekelare 80
Italiaans koken 3
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
07.09.2023 18.01.2024 donderdag avond 8680 Koekelare 80
Koken voor genieters
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
16.09.2024 09.06.2025 maandag avond 8680 Koekelare 40
Koken voor genieters
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
16.09.2024 09.06.2025 maandag avond 8680 Koekelare 40
Koken voor levensgenieters
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2023 27.05.2024 maandag avond 8680 Koekelare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 8680 Koekelare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 8680 Koekelare 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 8680 Koekelare 40