Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men

ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Afgelast - Bistrogerechten met vlees
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 8800 Roeselare 80
Afgelast - Themakoken
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
06.09.2023 17.01.2024 woensdag namiddag 8800 Roeselare 80
Belgische keuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
17.09.2024 10.06.2025 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Belgische keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
17.09.2024 10.06.2025 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Belgische keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Belgische keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
25.01.2024 06.06.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 40
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
07.09.2023 18.01.2024 donderdag avond 8800 Roeselare 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 80
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
16.09.2024 16.06.2025 maandag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
09.09.2024 02.06.2025 maandag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 40