Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men

te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Brunch en lunch
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2024 09.01.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
Brunch en lunch
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.09.2024 09.01.2025 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
Midden-Oosterse gerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2024 05.06.2025 donderdag avond 2490 Balen 40
Midden-Oosterse gerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
04.09.2024 05.06.2025 donderdag avond 2490 Balen 40
Zoetjes en toetjes
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
18.09.2024 15.01.2025 woensdag voormiddag 2490 Balen 40