Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Cursa
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men

te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige vis-en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2023 24.01.2024 woensdag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige vlees- en groentengerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
16.09.2023 27.01.2024 zaterdag voormiddag, namiddag 3500 Hasselt 40