Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Hulpkok
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40
Hulpkok
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40
Keukenmedewerker
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
27.01.2025 30.06.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40
Keukenmedewerker
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond 3000 Leuven 40
Kok
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
27.01.2025 30.06.2025 donderdag avond 3000 Leuven 40
Kok
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 17.01.2025 donderdag avond 3000 Leuven 40
Koken onder vrienden nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
30.09.2024 09.06.2025 maandag avond 3000 Leuven 40
Zoete verwennerijen
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
18.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 3000 Leuven 40