Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
18.09.2024 25.06.2025 woensdag avond 8930 Menen 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
18.09.2024 25.06.2025 woensdag avond 8930 Menen 40
Themakoken bistro
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.09.2023 29.05.2024 woensdag avond 8930 Menen 80