Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Afgelast - Koken voor beginners
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 28.05.2024 dinsdag avond 8820 Torhout 40
Italiaans koken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
14.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 8820 Torhout 40
Italiaans koken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
14.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 8820 Torhout 40
Koken voor levensgenieters
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2023 03.06.2024 maandag avond 8820 Torhout 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
18.09.2024 04.06.2025 woensdag avond 8820 Torhout 40