Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
HULPKOK Bistrogerechten met vis DO VM B
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
14.09.2023 06.06.2024 donderdag voormiddag 2490 Balen 80
KMW: Lekker & gezond DO VM B
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.01.2024 06.06.2024 donderdag voormiddag 2490 Balen 40
KMW: Lekker & gezond met vlees WO AV B
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
24.01.2024 05.06.2024 woensdag avond 2490 Balen 40