Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
KEUKENMEDEWERKER Lekker en gezond koken DI AV M 1B
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 09.01.2024 - - 2400 Mol 40
KMW: Eenvoudig koken met vis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 2400 Mol 40
KMW: Eenvoudig koken met vis
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 2400 Mol 40
KMW: Lekker & gevarieerd met vis
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
23.01.2024 28.05.2024 dinsdag avond 2400 Mol 40