Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Afgelast - Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
04.09.2023 27.05.2024 maandag avond 8870 Izegem 40
Afgelast - Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
04.09.2023 27.05.2024 maandag avond 8870 Izegem 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
11.09.2024 21.05.2025 woensdag avond 8870 Izegem 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
11.09.2024 21.05.2025 woensdag avond 8870 Izegem 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
16.09.2024 23.06.2025 maandag avond 8870 Izegem 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
16.09.2024 23.06.2025 maandag avond 8870 Izegem 40