Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten - Semester 2
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
31.01.2024 19.06.2024 woensdag avond 8000 Brugge 40
kok in 2 jaar - bistrogerechten vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.12.2023 20.06.2024 maandag voormiddag 8000 Brugge 80
kok in 2 jaar - bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
04.12.2023 20.06.2024 dinsdag voormiddag 8000 Brugge 80
Van grond tot mond
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2023 17.06.2024 maandag namiddag 8000 Brugge 40
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistronagerechten
14.09.2023 20.06.2024 donderdag namiddag 8000 Brugge 80
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistronagerechten
12.09.2023 11.06.2024 dinsdag avond 8200 BRUGGE 80
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
12.09.2023 11.06.2024 dinsdag avond 8200 BRUGGE 80
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
11.09.2023 17.06.2024 maandag avond 8200 BRUGGE 80