Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Afgelast - Vleesgerechten
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2023 03.06.2024 maandag avond 8400 Oostende 40
Koken voor levensgenieters
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 28.05.2024 dinsdag voormiddag, namiddag 8400 Oostende 40
TKO Hulpkok 2023-2024-2
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
08.11.2023 28.03.2024 woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 8400 Oostende 80
TKO Hulpkok 2023-2024-2
Officiële naam: Bistronagerechten
08.11.2023 28.03.2024 woensdag, donderdag voormiddag, namiddag 8400 Oostende 80
Verfijnde gerechten
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
12.09.2023 04.06.2024 dinsdag voormiddag, namiddag 8400 Oostende 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
11.09.2024 15.01.2025 woensdag avond 8400 Oostende 40