Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Cursa
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 3500 Hasselt 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
11.09.2023 03.06.2024 maandag avond 3500 Hasselt 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
18.09.2023 10.06.2024 maandag avond 3500 Hasselt 80
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
13.09.2023 24.01.2024 woensdag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 40
Eenvoudige vis-en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 3500 Hasselt 40