Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Cursa
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Start to cook - Catch of the day: visgerechten - VOLZET
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 3740 Bilzen 40
Start to cook - Catch of the day: visgerechten - VOLZET
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 3740 Bilzen 40
Start tot cook: Chef's Choise: vlees- en gevogeltegerechten met groenteinspiratie - VOLZET
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
02.09.2024 20.01.2025 maandag avond 3740 Bilzen 40
Start tot cook: Chef's Choise: vlees- en gevogeltegerechten met groenteinspiratie - VOLZET
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
02.09.2024 20.01.2025 maandag avond 3740 Bilzen 40
Thermomix
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.05.2024 25.06.2024 dinsdag avond 3740 Bilzen 40