Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
A_Aalst_LB_VDAB_Bistrogerechten
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
25.03.2024 23.06.2024 maandag, dinsdag namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_VDAB_Eenvoudige visgerechten Verlengd 2
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
26.03.2024 23.06.2024 dinsdag voormiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_VDAB_Eenvoudige visgerechten Verlengdvisgerechten Verlengd
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
25.03.2024 23.06.2024 maandag, dinsdag voormiddag 9300 Aalst 60