Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.10.2023 13.06.2024 donderdag avond 3700 Tongeren 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
28.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 3700 Tongeren 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
18.09.2023 03.06.2024 maandag avond 3700 Tongeren 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
21.09.2023 13.06.2024 donderdag avond 3700 Tongeren 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
14.09.2023 23.05.2024 donderdag avond 3700 Tongeren 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
04.09.2023 03.06.2024 maandag avond 3700 Tongeren 40