Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistro-nagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
14.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 3680 Maaseik 80
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
21.09.2023 30.05.2024 donderdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
20.09.2023 05.06.2024 woensdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
28.09.2023 30.05.2024 donderdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
27.09.2023 29.05.2024 woensdag avond 3680 Maaseik 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
13.09.2023 05.06.2024 woensdag avond 3680 Maaseik 40