Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Cervo-GO!
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
12.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 8600 Diksmuide 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
23.01.2024 28.05.2024 dinsdag avond 8600 Diksmuide 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
23.01.2024 28.05.2024 dinsdag avond 8600 Diksmuide 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
12.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 8600 Diksmuide 40
traiteurspecialiteiten
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8600 Diksmuide 40
traiteurspecialiteiten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
11.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8600 Diksmuide 40

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken