Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO EduKempen
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 2650 Edegem 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 2650 Edegem 80
KMW: Lekker & gevarieerd
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 2650 Edegem 40
KMW: Lekker & gezond
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 2650 Edegem 40
KMW: Lekker & gezond
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 2650 Edegem 40