Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 9300 Aalst 80
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
03.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 9300 Aalst 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 9300 Aalst 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
03.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 9300 Aalst 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 9300 Aalst 40