Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men

ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Afgelast - Koken voor beginners
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2023 28.05.2024 dinsdag avond 8820 Torhout 40
Bistrogerechten met vlees
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
16.09.2024 16.06.2025 maandag avond 8820 Torhout 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
09.09.2024 02.06.2025 maandag avond 8820 Torhout 80
Koken voor levensgenieters
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2023 03.06.2024 maandag avond 8820 Torhout 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
19.09.2024 19.06.2025 donderdag avond 8820 Torhout 40
Themakoken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
19.09.2024 19.06.2025 donderdag avond 8820 Torhout 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
18.09.2024 04.06.2025 woensdag avond 8820 Torhout 40