Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men

te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
19.02.2024 25.03.2024 maandag, woensdag namiddag 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
03.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 9240 Zele 40